TV: Barcelona lekte i VM-finalen

Andra ligor och cuper

Barcelona lekte sig till seger i VM-finalen för klubblag. Leo Messi (gånger två) och Xavi och Fabregas sänkte utan problem Santos.

Det var minst sagt vackert när Barcelona tog ledningen i klubblags-VM. I den 17:e minuten tog Xavi ner en boll med klacken och assisterade Leo Messi. Den lille argentinaren utmanade målvakten och chippade bollen i mål. En riktig delikatess.

2-0 kom strax därefter när Dani Alves slog in en låg boll från höger som Xavi snappade upp i boxen innan han tryckte in 2-0.

3-0 satte Cesc Fabregas efter en stunds kaos i Santos straffområde, eller snarare total anstorming från Barcelona.

Matchens sista mål lät vänta på sig till slutet av den andra halvleken när Leo Messi med makalös bollkontroll rundade Santosmålvakten och satte 4-0.

Publicerad 2011-12-18 kl 14:09