Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

TV: Fansen fick spelaren att bryta ihop - då hyllade de honom

Fortuna Düsseldorfs Tobias Levels hånades och buades ut av sina egna fans. Till slut brast det och tårarna började rinna på.

När fansen insåg vad som hänt ändrade de sig och ropade Levels namn efter matchen.

Det är fotbollskanalen.se:s tidigare Englandsbloggare Marcus Christenson som i The Guardian uppmärksammar det som Fortuna Dusseldorfs försvarare Tobias Levels fick utstå från sina egna fans under fredagens match mot 1860 München i 2 Bundesliga.

Att spelare får stå ut med att höra både det ena och andra är ingen ovanlighet, men att systematiskt buas ut och hånas av sina egna fans tillhör inte vanligheterna. Men för Tobias Levels var det precis vad som hände.

Efter ett misstag som ledde fram till ett baklängesmål vände sig de egna fansen mot Levels som de har ett komplicerat förhållande till.

Levels har nämligen på ett ovanligt ärligt sätt pratat om hur hans hjärta tillhör Mönchengladbach,något som Fortuna-fansen har haft svårt att acceptera fullt ut. I kombination med misstaget fick det alltså Fortuna-fansen att ge sig på Levels. När de sedan jublade när han blev utbytt blev det för mycket för Levels som började gråta sittandes på avbytarbänken.

Situationen skulle emellertid ta en lite ovntad vändning. När Fortunafansen såg hur illa vid sig Levels tagit började de istället ropa hans namn och applådera honom efter matchen. Efter att ha passerat kortsidan där klacken står vände till slut Levels och gick bort till dem för att tacka för det stöd som han helt plötsligt fick.

I klippet ovan kan man 50 sekunder in se och höra när Fortunafansen börjar ropa Levels namn.

Publicerad 2013-08-13 kl 18:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons