POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

TV: Götzes dundertabbe vid presskonferensen

Bayern München är, som de flesta vet, sponsrade av Adidas. Idag presenterade man nyförvärvet Mario Götze – iklädd en t-shirt med en stor Nike-logga på.

Mario Götze har gjort sitt första framträdande som ny Bayern München-spelare. Supertalangen som chockade många i och med sin övergång från Dortmund till just Bayern kunde dock ha fått en bättre start.

När bilderna skulle tas på presskonferensen med Götzes nya töja, nummer nitton, hade Götze gjort tabben och tagit på sig en t-shirt med en enorm Nike-logga på. Problemet: Bayern München sponsras av Adidas

Och det var ett misstag som inte uppskattades hos sponsorn.

- Bilderna från dagens presskonferens har överraskat oss negativt, säger Adidas talesperson Oliver Brüggen till spox.com.

Götze, som har ett personligt sponsorkontrakt med Nike, och som också spelar i skor från samma företag, hade helt enkelt missat sin nya klubbs sponsor och nu tvingas klubben be om ursäkt.

- Vi beklagar detta mycket. Vi har försäkrat Adidas om att det inte kommer att hända igen, sa klubbens pressansvarige Markus Hörwick till sajten.

Publicerad 2013-07-02 kl 23:41
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå