TV: Guidettis magiska frisparksmål - hattrickskytt i cupen

Andra ligor och cuper

John Guidettis fina målform fortsätter. I ligacup-mötet med Partick Thistle slog svensken till med ett hattrick - varav ett magiskt frisparksmål.

I söndags slog John Guidetti till med ett frisparksmål för sitt Celtic i ligamötet med Kilmarnock. I dag var det dags igen, med en vacker frispark gav han Celtic ledningen mot Partick Thistle i ligacupen.

Det var i den 31:a minuten som Celtic fick en frispark från ett läge till vänster utanför straffområdet. Guidetti klev fram och satte vackert dit bollen vid det närmsta krysset.

I den andra halvleken skulle han hitta rätt med en ännu vackrare frispark. Från en position mitt i planen, cirka 25 meter ut, fick Guidetti till en magisk träff. Bollen seglade upp i det vänstra krysset till 3-0 i den 52:a minuten.

Bilderna kommer från Celtic TV.

Celtic fick straff bara fyra minuter senare. John Guidetti tog hant om den och var stensäker från elva meter. Svensken gjorde därmed sitt tredje mål för kvällen - hans första hattrick i Celtic.

Celtic vann matchen med 6-0.

Publicerad 2014-10-29 kl 22:10