TV: Ishizaki målskytt för LA Galaxy i derbyt

Andra ligor och cuper

Stefan Ishizaki gjorde sitt första mål för sin nya klubb LA Galaxy i derbyt mot Chivas USA. Galaxy vann matchen med 3-0.

LA Galaxy slog Chivas USA med 3-0 i derbyt på StubHub Center utanför Los Angeles i Kalifornien.
Förre Premier League-stjärnan Robbie Keane fixade ledningsmålet efter misstag i Chivas försvar.
Innan halvleken var slut rullade LA Galaxy upp ett fint anfall som slutade med att Stefan Ishizaki frispelades. Han såg ut att komma lite ur vinkel men lyckades ändå chippa bollen över Chivas målvakt till 2-0.

Galaxy vann till sist med 3-0 efter att förre Hammarbymittfältaren Adis "Baggio" Husidic satt 3-0 med ett långskott i den andra halvleken. Återigen efter ett fint anfall från LA Galaxy som var det klart bättre laget i derbyt som spelades "borta" på den arena som de delar med Chivas.

Läser du via någon av våra appar? Klicka här för att se målen!
Publicerad 2014-04-07 kl 08:02