TV: Konstigaste matchen - bryter anfallet genom att kasta in en ny boll

Andra ligor och cuper

När Hugo Almeida kom fri kastade Kasimpasas Ryan Donk en boll på matchbollen. Enbart gult kort till Donk. En otroligt konstig match utspelades i Istanbul på söndagskvällen.

Istanbulderbyt mellan Andreas Isakssons Kasimpasa och Besiktas spårade ut totalt. Hugo Almeida gav Besiktas ledningen redan efter tre minuter. 27 minuter senare kommer anfallaren fri igen i duellen med försvararen Ryan Donk. Donk, som vid tidigare tillfälle plockat upp en extra boll bollkallen råkat kasta in, väljer att kasta extrabollen på matchbollen som då rullar ut till hörna. Domaren väljer att inte visa ut Donk utan bara ge honom gult kort. Låter det konstigt? Det är det. Se händelsen i klippet ovan.

Hur som helst, Kasimpasa lyckas vända matchen och leder i matchens slutskede med 2-1. När Besiktas trycker på för en kvittering lyckas en insprungen supporter stoppa Besiktas anfall. Kasimpasas spelare brottar ner supportern men då slår det slint för Hugo Almeida som springer till tumultet och stampar på den då liggande supportern. Även ytterbacken Ramos springer dit och stampar. Domaren Baris Simsek ger både Almeida och Ramos rött kort. Se klippet här.

Kaosmatchen slutade 2-1 till Kasimpasa.

Publicerad 2013-12-15 kl 21:14