TV: Ljungberg krönte säsongen med ett mål och två assist

Andra ligor och cuper

Fredrik Ljungberg avslutade säsongen med Chicago Fire på bästa sätt. I natt blev det ett mål och två assist i årets sista match.

Fredrik Ljungbergs Chicago nådde inte slutspel i amerikanska MLS, men avslutade ändå säsongen på bästa sätt. Svensken anförde sitt lag till en 4-1-seger mot Chivas USA i natt och gjorde dessutom ett mål och två assist.

Svensken stötte in ett inlägg till 2-0 i den 47:e minuten och dessförinnan hade han serverat legendaren Brian McBride till dennes ledningsmål.

Trots ytterligare en assist från Ljungberg stal ändå McBride showen då han gjorde sin allra sista match för Fire och han fick stående ovationer när han byttes ut i början på den andra halvleken.

Publicerad 2010-10-24 kl 13:55