Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

TV: Supporterns kupp - klär ut sig till materialare och smiter in på planen

Här klär supportern ut sig till materialförvaltare, smiter in på arenan – och ser sitt Irland gå till EM från avbytarbåset.

Det är tidningen the Irish Independent som rullar upp den smått osannolika historien. Den 27-årige Conor Cunningham flög till det avgörande playoff-mötet i Tallin, för att se Irland besegra Estland och ta sig till nästa sommarns EM-slutspel.

Men det fanns ett problem. Han hade inte köpt någon biljett på förhand och det saftiga priset – 600 euro – avskräckte honom totalt. Men enligt vad DN skriver valde då Cuningham att köra en rejäl fuling.

Genom en bakdörr smet han in i stadions katakomber, nappade åt sig en estnisk träningsoverall och slängde en bollsäck över axeln. Därmed var förvandlingen fullbordad. Conor Cunningham hade iklätt sig rollen som materialare och därmed krattat manegen för den kanske fräckaste charaden som fotbollsvärlden sett.

Inte nog med att han nu fick fri access till läktaren, han valde även att ta sig hela vägen in till avbytarbåset och slog sig ner bredvid Estlands förbundskapten. I klippet här nedanför har Cunninghams kompisar filmat, rätt skakigt, hur han efter slutsignalen gratulerar Irland till EM-platsen – inne på planen.

Publicerad 2011-11-18 kl 19:11
Annons
Annons
Annons