TV: Toivonen målade igen när PSV utklassade Ado Den Haag

Andra ligor och cuper

Ola Toivonen spelade, efter succén senast, från start mot Ado den Haag. Han spelade central forward i ett tremannaanfall.

I den 31:a minuten mötte Balazs Dzsudzsak ett inpel som Ola Toivonen missat och satte 1-0 och strax innan halvtidsvilan kom ett nytt inspel från höger, men den gången missade inte Toivonen utan satte bollen i mål. Andra målet på lika många matchen. Lägg därtill lika många assist.

PSV fortsatte att trumma på och direkt i andra halvlek utökade Dzsudzsak först till 3-0 och senare 4-0.

Nordin Amrabat satte 5-0 för PSV och strax efter det byttes Toivonen ut. Från sidlinjen såg han sina lagkamrater utöka ledningen till 6-0.

Publicerad 2009-02-06 kl 18:20