Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER
10å

Utbuat Brasilien: Pressen är stor på oss

Brasiliens problem i VM-kvalet fortsätter. På hemmaplan mot Argentina fick brassarna bara 0-0 - och buades ut av publiken.

Argentina hade förlorat de tre senaste mötena med rivalerna Brasilien före VM-kvalmötet på torsdag natt, svensk tid. Nu är dock förlustsviten bruten - och Argentina var även närmast segern i 0-0-matchen.

Argentina gick därmed upp på andra plats i det sydamerikanska VM-kvalet. Brasilien är kvar på fjärde plats, som ger deltagande i VM 2010, men jagas av Uruguay och Venezuela som inte är långt efter.

Gästande Argentina spelade en kvick och rapp fotboll som var snäppet vassare än Brasiliens. Lionel Messi var ständigt ett orosmoment för det brasilianska försvaret och på övertid var han mycket nära att avgöra.

Brasilien buades ut av sin publik under större delen av matchen - men de brasilianska spelarna var inte sena att bita ifrån.

-Det blir inte bättre av att de buar ut oss. Jag ångrar att jag lämnade familjen hemma för att komma hit och göra mitt bästa. Våra fans borde stötta oss och hjälpa oss, säger backen Gilberto irriterat och tänker på hur Lionel Messi fick stående ovationer när han byttes ut på tilläggstid.

Förbundskaptenen Dunga var också besviken.

-Vi vet att pressen är stor på oss. Publiken vill ha en seger, men de måste också förstå att vi möter ett svårt motstånd, säger han.

Publicerad 2008-06-19 kl 11:37
Annons
Annons
Annons