POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Wendts agent om Köln: "Om Ståle ringer lyssnar vi mycket noga"

Ståle Solbakken tar över Köln – och danska medier rapporterar att två svenskar kan följa efter.
- Vi skulle lyssna mycket noga på ett bud, säger Oscar Wendts agent Niclas Jensen.

Den hyllade FCK-tränaren Ståle Solbakken nobbade till sist förbundskaptenjobbet i Norge för att flytta till Bundesliga och Köln. Samtidigt sitter två av hans favoritspelare – Mikael Antonsson och Oscar Wendt – på utgående kontrakt med FC Köpenhamn. Båda har deklarerat att de inte tänker förlänga, utan intriktar sig på nästa kliv i karriären.

- Vi skulle lyssna mycket noga om de kommer med ett bud. Köln spelar i en stor liga, det är en traditionsrik klubb med en stor bas av supportrar. Med Solbakken som manager tillkommer ytterligare en dimension, säger agenten Niclas Jensen till Sporten.dk.

Han fortsätter:

- Man ser ofta att tränare tar med sig sina gamla spelare när de byter jobb. Om Ståle vill ha Oscar tar vi mycket seriöst på det.

Att Köln haft det svårt ekonomiskt borgar också för att de riktigt stora transferaffärerna uteblir i sommar. I stället spekuleras det i att tyskarna inriktar sig på Bosmanspelare – just sådana som Wendt och Antonsson.

Sporten.dk skriver att mittbacken Pedro Geromel är på väg att flytta, vilken skulle kunna öppna för de bägge svenskarna.

Publicerad 2011-05-18 kl 14:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå