Zlatan utbytt och mållös mot Real: "Mycket bra motstånd"

Vänskapsmatch mellan två giganter.

Då drog Real Madrid det längsta strået – och Zlatan gick mållös.

- Det var ett mycket bra motstånd, säger Zlatan i sin app "Zlatan Unplugged".

Zlatan Ibrahimovic.

Under VM-kvalets playoff var det Cristiano Ronaldo och Portugal som knep en plats till sommarens slutspel framför Zlatan Ibrahimovic och Sverige.

Under torsdagen möttes de båda stjärnorna igen, i en träningsmatch mellan PSG och Real Madrid i Doha, och på nytt var det Cristiano Ronaldo som drog det längsta strået.

Visserligen stod inte Ronaldo för något mål själv, men när Jese i den första halvleken rann igenom och ordnade 1-0 räckte det till en seger för spanjorerna.

Även svenske Zlatan Ibrahimovic gick mållös av planen när han ersattes i den andra halvleken av den egna produkten Kingsley Coman, född 1996.

- Vi spelade bra hela matchen och vi skapade många chanser, men tyvärr lyckades vi inte med att sätta dit målen, säger svensken i sin app Zlatan Unplugged.

- Det var ett mycket bra motstånd. Och det var kul att träffa Carlo igen, det var länge sedan jag såg honom sist.

Som brukligt när det är träningsmatcher valde de båda tränarna Carlo Ancelotti och Laurent Blanc att flitigt använda stora delar av truppen. PSG gjorde nio byten (varav Zlatan klev av med kvarten kvar) och Real Madrid valde att byta ut hela laget i halvtid.

Publicerad 2014-01-02 kl 23:18