Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

France Football "glömde" hylla Paolo Rossi - har bett om ursäkt till familjen

Ballon d'Or

France Football hyllade inte Paolo Rossi i samband med "Memoriam-segmentet" under Ballon d'Or-cermonin.
Enligt uppgifter ska arrangörerna ha "glömt bort" den italienske ikonen.
- Allt jag säger skulle bara förvrängas, säger France Football huvudansvarige Pascal Ferré till La Gazzetta dello Sport.

Foto: Bildbyrån

Enligt italienska uppgifter har France Football bett Paolo Rossis familj om ursäkt efter att ha "glömt bort" att hedra den italienske legenden under Ballon d'Or-cermonin.

Arrangörerna misslyckades med att inkludera den tidigare VM-och Ballon d'Or-vinnaren i "Memoriam-segmentet" tillägnat fotbollslegendarerna som gått bort under de senaste tolv månaderna.

- Vi vill inte hamna i den här typen av kontrovers, allt jag säger skulle bara förvrängas. Vi kan inte läsa alla aspekter av ceremonin på ett kontroversiellt sätt, säger France Football huvudansvarige Pascal Ferré till La Gazzetta dello Sport och fortsätter:

ANNONS

- Om det behövs kommer jag att prata direkt med Paolo Rossis familj.

Enligt Calciomercato bad France Football om ursäkt till Paolo Rossis fru Federica Cappelletti under onsdagen och lovade att kompensera för deras misstag med en annan ceremoni i januari.

Publicerad 2021-12-02 kl 17:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto