Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fabiano stannar - Riquelme till "Sebs" Birmingham

Sillybloggen

Luis Fabiano har bestämt sig. Han stannar i Sevilla och nu kan de europeiska storklubbarna, med Chelsea, Manchester United och Milan i spetsen, ge upp den brasilianska superanfallaren.
– Det är sant att de klubbarna har visat intresse för mig. Men jag har inte förhandlat med någon av dem, säger Fabiano till ABC.
– Jag är oerhört nöjd i Sevilla och jag har aldrig sagt att jag skulle lämna för Milan eller Manchester United. De är stora klubbar, men Sevilla är också bland de bästa i Europa, tillägger Fabiano samtidigt som han berättar att hans agent förhandlar med Sevilla om en förlängning.

CSKA:s serbytter Miros Krasic orkar inte vänta på Juventus längre. 25-åringen har kopplats ihop med italienarna under våren och även sagt att det är klubben som hans hjärta vill till. Hans ryska klubb vill dock sälja honom till Manchester City som ska ha förberett ett bud.
– Just nu händer ingenting med Juventus. Krasic vill dit, säger hans agent till Tuttosport.

Även turkiska Fenerbache ska vara sugna på den vindsnabbe serben.

Sebastian Larssons Birmingham fortsätter att förbereda storshopping. Chiles anfallare Humberto Suazo kan vara på väg till engelsmännen för sju miljoner pund. Samtidigt ska succélaget från i fjol ha riktat blickarna mot Argentinas forna supermittfältare, Juan Roman Riquelme. 32-årigen är utan kontrakt och ska redan ha nobbat bud från West Ham, Boca Juniors och Flamengo. Det som dock tyder på att Birmingham går bet är att argentinaren uttryckt en önskan om att få stanna i Sydamerika.

Annons
Publicerad 2010-07-20 00:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto