Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:25
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Solskjær aktuell för Kanada

Sillybloggen

Tidigare Chelsea- och Everton-tränaren Frank Lampard uppgavs nyligen vara en kandidat för att ta över som ny förbundskapten för Kanada, men därefter kom nya uppgifter från The Telegraph om att den tidigare stjärnspelaren dragit tillbaka sin kandidatur.

Nu uppger The Standard att förre Manchester United-tränaren Ole Gunnar Solskjær är aktuell för att ta över Kanadas landslag. Enligt tidningen har Solskjær, precis som förre Leeds United-tränaren Jesse March, blivit kontaktad om uppdraget att leda landslaget i hemma-VM 2026.

Solskjær lämnade United under 2021, och har därefter inte tränat något lag. Det är i dagsläget oklart hur han ställer sig till att bli förbundskapten för Kanada.

Kanadas förbud uppges samtidigt hört av sig till flera tränare, där bland andra José Mourinho och Frank Lampard sägs tackat nej. Andra alternativ för Kanada rapporteras vara förre Chelsea- och Real Madrid-tränaren Paul Clement och förre Middlesbrough-bossen Aitor Karanka.

Annons
Publicerad 2024-04-25 14:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto