Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hodgson ska sälja Mascherano - Poulsen eller Muntari in

Sillybloggen

Enligt The Mirror vill nye Liverpool-managern Roy Hodgson sälja mittfältskämpen Javier Mascherano. Argentinaren har kopplats ihop med Inter sedan hans förra tränare Rafael Benitez skrev på för klubben tidigare i somras.

Enligt agenten hoppas nu Mascherano på en flytt till Italien, men den höga prislappen kan sätta stopp för en affär. Argentinas lagkapten uppges kosta 30 miljoner pund. Liverpool i sin tur jagar ju en ersättare till Mascherano. Christian Poulsen och Sulley Muntari är de två namn som tippas bli nya mittfältskämpar på Anfield. När samtidigt Emiliano Insua och Fabio Aurelio ser ut att lämna klubben måste vänsterbacksplatsen täppas till. Hodgson ska vara sugen på Manchester Citys Wayne Bridge, Wigans Maynor Figeroa samt PSV:s mexikanare Carlos Salcido.

ANNONS
Publicerad 2010-07-24 22:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto