Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bayern byter Gomez och Tymotjuk mot Dzeko

Sillybloggen

Bayern vill erbjuda konkurrenten Wolfsburg både Mario Gomez och Anatolij Tymotjuk för att kunna få loss superfanfallaren Edin Dzeko. Enligt Kicker ska Bayern-managern Louis van Gaal bestämt sig för att göra slag i saken när det gäller den hyllade spelaren och vill nu på allvar diskutera en övergång av bosniern.

Gomez och Tymotjuk värderas ungefär till 500 miljoner kronor tillsammans samtidigt som Wolfsburg tidigare begärt minst 400 miljoner för Dzeko när Milan, Juventus och Manchester City hört sig för om anfallaren. Bra för Bayern kan man ju lugnt säga. Och inte så illa pinkat för Wolfsburg heller va? En klubb som floppen Gomez kan passa i, men frågan är om klubben vill betala två så höga löner som Gomez och Tymotjuks

ANNONS
Publicerad 2010-07-29 19:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto