POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Giovinco till Parma och Crouch lämnar Tottenham

Att Sebastian Giovinco ser ut att lämna Juventus har stått klart länge. Spelarens agent har upprepade gånger sagt att det är målet för den unge talangen, efter att han fått sparsamt med speltid i Juve. Nu ser den nya klubben ut att vara klar. Tuttumercatoweb säger att Giovinco sagt till sina vänner att han kommer att lämna och att hans nya klubb blir Parma.

Harry Redknapp vill göra sig av med Peter Crouch. Det är the Mirror som skriver att Tottenhams manager vill bygga om sitt anfall och att hans drag ska vara att sälja Crouch,  som spelat under Redknapp i såväl Spurs som Southampton och Portsmouth. Ny destination för Crouch kan bli Mark Hughes Fulham.

Publicerad 2010-08-02 kl 09:47

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto