Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Pjanic: "Jag har hört om intresse från Arsenal"

Miralem Pjanic säger sig vara sugen på en flytt från Lyon, så småningom, och precis som Kim Källström sa efter Emirates Cup – som avgjordes i London igår – säger den unge bosniern vara intresserad av Premier League. Och än mer exakt säger Pjanic att det funnits intresse från Arsenal, även om han själv inte fokuserat på det.

– Jag har mest koncentrerat mig på mitt jobb, jag vet att det diskuterades med dem, men jag vet ingenting om det, säger han om Arsenalintresset.

– Självklart vill jag spela i England. Om jag lämnar Lyon kommer jag göra det för en större klubb.

Pjanic till Arsenal? Vad tror ni, skulle spelgeniet passa in i klubben?

Publicerad 2010-08-02 kl 14:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons