Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bolton ger sig in i jakten på Uniteds Cleverly

20-årige Tom Cleverly blev utsedd till årets spelare i Watford där han spelade utlånad från United förra säsongen. Det följde han upp med imponerande insatser under Uniteds nordamerika-turné. Till exempel ett läckert konstmål mot MLS All star-lag.

Men Sir Alex har sagt att han vill se honom fortsätta utvecklas och kommer säkerligen att låna ut U21-spelare även nästa säsong. Newcastle har legat i framkanten före Wigan, Sunderland och Blackpool i visat intresse för Cleverly. Men enligt Bolton News så är nu Wanderers väldigt intresserade också.

Publicerad 2010-08-04 kl 00:24

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons