Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Slutsnackat om Cesc i morgon?

Sillybloggen

Cesc-snacket fortsätter och fortsätter och fortsätter. Men i morgon kan det ta slut. Då uppges Arsenalkaptenen sätta sig i ”slutförhandlingar” med managern Arsene Wenger.

Vid det här laget har ni såklart hört alla turer hundratals gånger. Barcelona vill ha Fabregas, Arsenal tänker inte släppa honom – medan huvudpersonen själv ömson hyllar sin katalanska moderklubb och ömsom lovar att stanna i London.

Men enligt goal.com ska Cesc och Wenger reda ut alltsammans under torsdagen. På plats i England uppges duon sätta sig ner för att samtala om framtiden – och då kanske fansen äntligen får klarhet i vad som är på gång.

Själv ställer jag mig skeptisk till den saken. Vågar faktiskt sätta min hatt på att vi om någon vecka eller två återigen är i full färd med att läsa motstridiga nyheter från spansk och brittisk press. Och i slutändan tror jag att Cesc blir kvar. Åtminstone till nästa transferfönster.

ANNONS

/David B Larsson

Publicerad 2010-08-04 18:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto