POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

La Liga-nykomlingen vill ha spanska målsprutan

Nykomlingen i La Liga, Hercules, ska försöka locka till sig den forne skyttekungen Dani Güiza. Anfallaren med ett förflutet i både Mallorca och Getafe har haft svårt att göra någon direkt succé i turkiska Fenerbahce sedan han skrev på efter EM-guldet 2008. Han ska nu vara sugen på att vända tillbaka till Spanien och har sedan tidigare kopplats ihop med flera klubbar i La Liga.

Hercules ska ha lagt ett bud på motsvarande 40 miljoner kronor för 29-åringen. Samtidigt hävdar turkarna att de mottagit ett bud från en rysk klubb som erbjuder det dubbla för Güiza. Hercules hoppas ändå att Spanien lockar mer än Ryssland när det väl kommer till kritan för målsprutan Güiza.

Publicerad 2010-08-14 kl 09:25

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto