Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nu ska Mourinho ha hattrick-hjälten Drogba

Sillybloggen

Enligt brittiska People ska Real-tränaren José Mourinho kontaktat Didier Drogbas agent Thierno Seydi om en eventull övergång för hans klient. Den förra Chelsea-managern känner att han behöver någon erfaren anfallare längst fram och vem passar då bättre än den förra guldklimpen Drogba.

Samtidigt förbereder spanjorerna ett bud till Chelsea på runt 10 miljoner pund. En bra hacka för en spelare i den åldern tycker Mourinho, men hur sugna är engelsmännen att sälja skyttekungen i Premier League tror ni? Speciellt efter hans tre mål i premiären mot WBA igår.

ANNONS
Publicerad 2010-08-15 10:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto