POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Inter bjuder på Kuyt - trots löftet till Hodgson

Nu ska Inter trappa upp jakten på Dirk Kuyt. Managern Rafa Benitez vill ha holländaren och Javier Mascherano med sig från Liverpool till sin nya klubb och enligt Sunday Mail ska italienarna nu bjuda cirka 170 miljoner kronor för Dirk Kuyt.

Detta trots att Roy Hodgson nyligen berättade att han pratat med Interbossen Massimo Moratti som han känner sedan han själv jobbade i Inter. Moratti ska då ha lovat att inte köpa några Liverpoolspelare under det här transferfönstret.

En annan Seria A-klubb som vill värva från Premier League är Bari som enligt The People tittar på Sunderland Anton Ferdinand. Steve Bruce, manager i Sunderland, ska ha informerat Ferdinand om att han är fri att hitta en ny klubb.

Publicerad 2010-08-22 kl 12:08

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto