Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Fulham gör nytt försök med Santa Cruz

Roque Santa Cruz känner Fulhams manager Mark Hughes väl efter deras gemensamma tid i Blackburn och senare Manchester City. Nu kan duon förenas i en tredje klubb. Paraguayanen får ingen speltid i Manchester och är desperat att få lämna i januari. Lösningen kan bli London och Craven Cottage.

Enligt the Metro är Santa Cruz bara en av tre anfallare som försvinner från klubben. Emmanuel Adebayor ser också ut att flytta precis som utlånade Craig Bellamy som kan hitta en permanent övergång. En som däremot inte lämnar är Carlos Tevez som enligt klubbens senaste pressmeddelande stannar.

Publicerad 2010-12-22 kl 00:58

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons