Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Real Madrid-spelare kan hamna i Rauls Schalke

Det har inte riktigt gått som Schalke 04 velat den här säsongen. Lager ligger på en tionde plats i Bundesliga och har dessutom släppt in inte mindre än 24 mål på de 17 hittills och därför vill de nu förstärka försvarsslinjen med en Real Madrid-back. Enligt ryktena är tyskarna beredda på att lägga ett bud värt cirka 100 miljoner på 24-åringen Ezequiel Garay. Däremot är inte den tyska klubben den enda som är ute efter backen, även Arsenal och Milan sägs vilja knyta upp argentinaren.

Publicerad 2011-01-02 kl 14:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons