POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Real Madrid-spelare kan hamna i Rauls Schalke

Det har inte riktigt gått som Schalke 04 velat den här säsongen. Lager ligger på en tionde plats i Bundesliga och har dessutom släppt in inte mindre än 24 mål på de 17 hittills och därför vill de nu förstärka försvarsslinjen med en Real Madrid-back. Enligt ryktena är tyskarna beredda på att lägga ett bud värt cirka 100 miljoner på 24-åringen Ezequiel Garay. Däremot är inte den tyska klubben den enda som är ute efter backen, även Arsenal och Milan sägs vilja knyta upp argentinaren.

Publicerad 2011-01-02 kl 14:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå