POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

För dyrt för Juventus: "Rossi kostar 225 miljoner"

Enligt Giuseppe Rossis agent blir det inte billigt för Juventus om man vill värva Villarreals Giuseppe Rossi. Enligt agenten är han värd 225 miljoner kronor, minst. Därför blir det nog ett nytt kontrakt med de gula ubåtarna istället.

– Vi förlänger kontraktet till 2015 och höjer klausulen för lägstabud från 350 till 450 miljoner kronor. Förra året var det en engelsk klubb som bjöd 170 miljoner men det nobbades. Om du tittar på hur han spelar så har hans värde höjts. Han är värd minst 225 miljoner, säger agenten Frederico Pastorello.

Publicerad 2011-01-10 kl 21:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå