POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sjevtjenko på väg tillbaka till Chelsea - som hjälptränare?

Chelsea sammankopplas med en före detta spelare, det vill säga ingen mindre än Andrej Sjevtjenko. Det är Sunday Express som skriver at Chelseas ägare Roman Abramovich är intresserade av att värva tillbaka Dynamo Kievs anfallsstjärna. Däremot handlar det inte som spelare utan ryssen är intresserade av att få Sjevtjenkos tjänster som hjälptränare eller som en “övervakare” över den ryska fotbollen för att scanna området på spelare och liknande uppdrag.

Publicerad 2011-01-11 kl 12:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå