POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Moratti: Omöjligt att värva Zlatan

Massimo Moratti snackade i teve-kanalen Le Lene om hur stor chans det är att värva ett antal stjärnor till Inter. Och av Alexis Sanchez, Javier Pastore, Edinson Cavani, Lionel Messi och Zlatan Ibrahimovic – var Pastore den mest troliga. Så här svarade Moratti, på skalan 1-10:

– Sanchez? Jag skulle säga en fyra av tio. Jag tror inte att vi kan få honom, han är för dyr. Palermos Javier Pastore? Fem. Napolis Edinson Cavani? En etta. Lionel Messi? Det hade varit trevligt men jag skulle säga noll.

– Zlatan Ibrahimovic? Jag skulle vilja säga tio, men det är en nolla eftersom Milan inte kommer sälja honom.

Nej, varken Messi eller Ibrahimovic är särskilt troliga att lämna sina respektive klubbar, och säkerligen inte Cavani heller. Men har Inter någon chans på Pastore eller Sanchez – och vem skulle passa bäst i Inter?

Publicerad 2011-05-21 kl 23:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå