POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Nu vill även Chelsea ha Samir Nasri

Först Manchester United, sedan Manchester City – nu har även Chelsea gett sig in i jakten på Arsenals stjärna Samir Nasri.

Fransmannen Nasri har endast tolv månader kvar på sitt kontrakt med Arsenal och verkar inte nöjd med det erbjudande om förlängning som klubben erbjudit. Det har flera andra toppklubbar snappat upp och enligt tidigare uppgifter i veckan har både Manchester City och United lagt ett bud på 20 miljoner pund på Nasri.

Nästa klubb som nu är på väg att ge ett bud för spelaren är Chelsea. London-klubben är ute efter en playmaker men gick bet på Luka Modric, efter ett bud på 22 miljoner pund. Nu ska man ha ställt in siktet på Nasri i stället,  skriver the Guardian.

Publicerad 2011-07-02 kl 10:23

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå