POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

United slutförhandlar om Sneijder

Manchester United kan snart presentera Wesley Sneijder. Det skriver the Sun som menar att Manchester United är nära att slutföra en affär med Inter.

Uppgifterna kommer efter att Inters sportchef Marco Branca sagt att storstjärnan Sneijder “inte var till salu”. När Sneijder själv sagt att han vill stanna i Inter, trodde många att historien därmed var över. Men nu kommer the Sun och goal.com med uppgifterna om att United är i förhandling med Inter-klubben.

En delegation av United-representanter, med VD David Gill i spetsen, ska ha åkt till Milano för att förhandla med Inter-ledningen. Man ska vara beredda att möta Inters värde på spelaren, som sträcker sig upp emot 400 miljoner kronor. Manchester United ska vara helt inställda på att inte lämna Milano utan en överenskommelse med Inter.

Publicerad 2011-07-13 kl 20:38

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå