Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:58
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: PSG ”mycket intresserat” av Kvaratskhelia

Sillybloggen

Efter en kometartad första säsong har Khvicha Kvaratskhelia inte haft samma utväxling under sin andra säsong i ett Napoli som har haft stora problem att följa upp sin scudetto-säsong.

Trots detta har georgiern bland annat svarat för tio mål och åtta målgivande passningar på 31 Serie A-matcher och det har fortsatt att rapporteras om ett stort intresse från andra europeiska toppklubbar.

Sedan tidigare har Barcelona, Manchester City och PSG uppgetts visa intresse och nu gör nya uppgifter gällande att de sistnämnda är ”mycket intresserat” av att knyta till sig 23-åringen under sommaren som en ersättare till flyttryktade Kylian Mbappé.

Det är RMC Sport-journalisten Fabrice Hawkins som rapporterar att PSG visar ett konkret intresse för Kvaratskhelia, som själv sägs vara öppen för förslag. Vidare gör uppgifterna gällande att PSG:s sportsliga ledning har haft ett möte med Kvaratskhelias följe för att diskutera möjligheterna till en flytt.

Annons

Tidigare har det rapporterats om att Kvaratskhelia är nära att förlänga sitt avtal, som löper ut 2027.

Publicerad 2024-05-10 07:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto