Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Pappa Forlán: "Diego vill till Inter"

Diego Forlán har pekats ut som Samuel Eto’o eventuella ersättare i italienska Inter. Affären om Eto’o mellan Inter och ryska Anzhi har gått i stå. Men alldeles oavsett utgången ser det ut som att VM:s bäste spelare 2010 vill gå från Atletico

– Atletico tar inte hand om sina stjärnor. Forlán har gett allt för klubben och är inte nöjd med situationen som den är nu. Jag skulle gilla att han drog till Inter för det är en stor klubb. Hans agent är i Milan och Diego är väldigt benägen och förväntansfull att allt löser sig, säger Diego Forláns pappa Pablo Forlán till uruguayanska radion 1410 AM Libre.

– Om det inte blir Inter blir det en annan klubb. Jag vet inte vilken, men säkert är att han inte stannar i Atletico. Även om han fortfarande har kontrakt känns det som att klubben och han har kommit till vägs ände, förklarar pappa Forlán, som i sin ungdom även han var en firad fotbollsspelare.

 

Publicerad 2011-08-20 kl 22:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons