Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

PSG jagar vidare på Pato och Kaka

Det blev som bekant ingen David Beckham i stenrika PSG men de fortsätter jaga storspelare att förstärka laget med. Enligt nyhetsbyrån AFP har Paris St Germain inte gett upp hoppet om att värva Pato från Milan, och Kaka från Real Madrid. Enligt AFP:s källor i Qatar där PSG:s ägare är baserade har man 400 miljoner kronor som man kan tänka sig att lägga på Pato och Kaka. På PSG:s plussida finns det faktum att nye tränaren Carlo Ancelotti har haft både Kaka och Pato i Milan. Det som ligger på PSG:s minussida är att varken Milan eller Real Madrid verkar vilja sälja sina spelare. Men konstigare saker har hänt. Se bara på Samuel Eto’o. Tro, och en fet lön, kan försätta berg.

ANNONS
Publicerad 2012-01-04 kl 00:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto