Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Aggers svar på flyttryktena - ny Liverpool-tatuering

Daniel Agger jagas av storklubbar som Manchester City, Real Madrid och Barcelona.
Danskens svar?
En ny tatuering med texten ”You’ll never walk alone”.

De senaste veckorna har försvararen alltmer hamnat i mediernas blickfång och på onsdagen deklarerade managern Brendan Rodgers att Liverpool kan tänka sig en försäljning. Men då vill man ha rejält betalt – minst 250 miljoner kronor.

– Daniel är en av kontinentens främsta på sin position. Vill jag släppa honom? Nej, men jag är realist. Om det kommer ett massivt bud som skulle gynna klubben då är det självklart att vi får lyssna på det, sade Rodgers och jämförde även med  PSG:s värvning av Thiago Silva.

– Han lämnade Milan för mer än 400 miljoner, och det visar att mittbackar av toppklass är dyra just nu.

Men Agger själv vill av allt att döma inte lämna Anfield.

När han fotades vid Liverpools senaste träningspass prydde en sprillans ny tatuering hans högra knogar. Fyra bokstäver som mejslar sig rakt in i hjärtat på varje trogen supporter till Premier League-laget: ”YNWA”.  Den texten är en förkortning på Liverpools klassiska hymn ”You’ll never walk alone” av Gerry and the Pacemakers.

Knappast signifikativt för någon som vill byta arbetsgivare va?

Publicerad 2012-08-09 kl 10:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons