Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Modric tar torsdagsflyget till Madrid

Luka Modric tar torsdagsflyget till Madrid, enligt Sky Sports.

Syftet? Att skriva på för Real såklart.

Den kroatiske mittfältaren ser till sist ut att lämna Tottenham, vilket han velat hela sommaren. Klubbarna ska ha enats om en övergångssumma där Real betalar 250 miljoner kronor direkt och sedan sammanlagt 50 miljoner utslaget på olika bonusar.

Om Modric nu lämnar London efter fyra år tros det sätta flera andra stenar i rullning. Då kan Real till exempel släppa Nuri Sahin till Arsenal eller Liverpool och Tottenham har möjlighet att köpa in nya spelare.

Publicerad 2012-08-15 kl 19:24

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons