POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Liverpool säljer - för att köpa Sturridge

Daniel Sturridge slog igenom i Chelsea under Andre Villas-Boas ledning. Under nye tränaren Roberto Di Matteo har Sturridge inte fått lika stort förtroende och enligt The Daily Mail ska anfallaren nu vara beredd att lämna klubben för att få speltid.

En intressent skulle kunna vara Liverpool. Som fotbollskanalen tidigare skrivit planerar Liverpool att sälja Stewart Downing och Charlie Adam, Daily Mirror skriver att Liverpool även skulle kunna tänka sig att sälja Andy Carroll för att få råd med de 160 miljoner kronor som Sturridge beräknas kosta.

Publicerad 2012-08-28 kl 11:15

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå