POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Anzji: ”Vi vill inte ha Sneijder”

Inter har sagt till Wesley Sneijder att om han inte accepterar ett nytt kontrakt som skulle sänka hans månadslön så kommer han inte att spela mer för klubben. Detta har såklart gjort att holländaren blir föremål för spekulation vad gäller en flytt i januarifönstret – och stenrika Anzji Machatjkala är en av klubbarna som nämnts. Men nu meddelar klubben att den inte är intresserad. ”Det är mycket snack om Sneijder, men jag kan lova att han inte är en spelare vi är intresserade av”, säger Anzji-bossen Ayvaz Kaziakmehdov enligt FCInterNews.

Publicerad 2012-11-28 kl 10:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå