Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tack vare utköpsklausul - Arsenal kan värva West Ham-succén i januari

Sillybloggen

Enligt goal.com sitter Arsene Wenger som bäst och räknar pengar för att se om han har råd att lägga ett bud som utlöser den klausul i West Hams Mohamed Diames kontrakt som gör att klubben måste släppa honom. Klausulen är enligt uppgift satt till relativt låga 4 miljoner pund, drygt 40 miljoner kronor och Wenger som är på jakt efter en defensiv mittfältare hoppas nu alltså kunna slå till när transferfönstret öppnar i januari. En risk, om man väljer att se det ur Arsenals synvinkel är att West Ham hinner förnya kontraktet med Diame och då skriver ett avtal utan en klausul liknande den som finns i det nuvarande kontraktet

ANNONS
Publicerad 2012-12-08 15:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto