POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Tack vare utköpsklausul - Arsenal kan värva West Ham-succén i januari

Enligt goal.com sitter Arsene Wenger som bäst och räknar pengar för att se om han har råd att lägga ett bud som utlöser den klausul i West Hams Mohamed Diames kontrakt som gör att klubben måste släppa honom. Klausulen är enligt uppgift satt till relativt låga 4 miljoner pund, drygt 40 miljoner kronor och Wenger som är på jakt efter en defensiv mittfältare hoppas nu alltså kunna slå till när transferfönstret öppnar i januari. En risk, om man väljer att se det ur Arsenals synvinkel är att West Ham hinner förnya kontraktet med Diame och då skriver ett avtal utan en klausul liknande den som finns i det nuvarande kontraktet

Publicerad 2012-12-08 kl 15:03

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå