Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Tack vare utköpsklausul - Arsenal kan värva West Ham-succén i januari

Enligt goal.com sitter Arsene Wenger som bäst och räknar pengar för att se om han har råd att lägga ett bud som utlöser den klausul i West Hams Mohamed Diames kontrakt som gör att klubben måste släppa honom. Klausulen är enligt uppgift satt till relativt låga 4 miljoner pund, drygt 40 miljoner kronor och Wenger som är på jakt efter en defensiv mittfältare hoppas nu alltså kunna slå till när transferfönstret öppnar i januari. En risk, om man väljer att se det ur Arsenals synvinkel är att West Ham hinner förnya kontraktet med Diame och då skriver ett avtal utan en klausul liknande den som finns i det nuvarande kontraktet

Publicerad 2012-12-08 kl 15:03

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER