Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Juventus vill ha Drogba i januari

Didier Drogba kan återvända till europeisk fotboll. Enligt Gazzetta dello Sport vill Juventus värva honom i vinter.

Under sommarfönstret köpte den italienska mästaren Nicklas Bendtner från Arsenal, men transferchefen Beppe Marotta var redan då tydlig med att dansken utgjorde ett budgetval. Klubben behövde en centerforward och några bättre alternativ stod för stunden inte till buds på marknaden.

Samtidigt har Didier Drogba, som avgjorde Champions League för Chelsea i våras, inte haft någon lyckad säsong med kinesiska Shanghai Shenhua. På grund av ekonomiska problem och annan turbulens beslutade han sig i höstas för att avbryta sejouren där – och nu tycks Serie A ha seglat upp som ett gångbart alternativ.

Stora dagstidningen Gazzetta dello Sport pryder onsdagens omslag med nyheten om att Juve vill värva den 34-årige ivorianen, för att vässa sitt anfall. För närvarande tränar Drogba med Chelsea för att förbereda sig inför afrikanska mästerskapen, men snart kan det enligt Gazzettan bli aktuellt med en Italienresa.

Det ska dock finnas ett osäkerhetsmoment kring affären. Juventus erbjuder sig att teckna upp Drogba på ett och ett halvt år – men spelaren själv uppges vilja ha ett kontrakt som sträcker sig ytterligare en säsong, fram till juni 2015.

Publicerad 2012-12-12 kl 11:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons