Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Juventus vill ha Drogba i januari

Sillybloggen

Didier Drogba kan återvända till europeisk fotboll. Enligt Gazzetta dello Sport vill Juventus värva honom i vinter.

Under sommarfönstret köpte den italienska mästaren Nicklas Bendtner från Arsenal, men transferchefen Beppe Marotta var redan då tydlig med att dansken utgjorde ett budgetval. Klubben behövde en centerforward och några bättre alternativ stod för stunden inte till buds på marknaden.

Samtidigt har Didier Drogba, som avgjorde Champions League för Chelsea i våras, inte haft någon lyckad säsong med kinesiska Shanghai Shenhua. På grund av ekonomiska problem och annan turbulens beslutade han sig i höstas för att avbryta sejouren där – och nu tycks Serie A ha seglat upp som ett gångbart alternativ.

Stora dagstidningen Gazzetta dello Sport pryder onsdagens omslag med nyheten om att Juve vill värva den 34-årige ivorianen, för att vässa sitt anfall. För närvarande tränar Drogba med Chelsea för att förbereda sig inför afrikanska mästerskapen, men snart kan det enligt Gazzettan bli aktuellt med en Italienresa.

Annons

Det ska dock finnas ett osäkerhetsmoment kring affären. Juventus erbjuder sig att teckna upp Drogba på ett och ett halvt år – men spelaren själv uppges vilja ha ett kontrakt som sträcker sig ytterligare en säsong, fram till juni 2015.

Publicerad 2012-12-12 11:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto