Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Everton vill värva Zlatans lagkamrat

Everton vill förstärka anfallet under januarifönstret och Daily Star uppger att de är ute efter PSG:s Kevin Gameiro.

Trots att han bara startat i tre ligamatcher är Gameiro PSG:s näst bäste målskytt, efter en viss Zlatan Ibrahimovic. Sedan svenskens ankomst till klubben har Gameiros speltid minskats drastiskt, vilket skulle öppna för en flytt.

Samtidigt ska Everton vara mycket intresserade av 25-åringen och tränaren David Moyes ska vilja värva honom för att få en trupp med tillräcklig bredd och spetskompetens för att slå sig in på en plats bland de fyra bästa i Premier League.

Publicerad 2012-12-13 kl 16:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons