Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lustig: "Money talks"

Mikael Lustig har efter ett år i Celtic lyckats ta en startplats i laget och svensken har imponerat, framförallt i Champions League. Efter den fina hösten har Lustig kopplats ihop med den ryska storklubben Rubin Kazan. I en intervju med Eavning Times erkänner Lustig att det inte alls är otänkbart att han lämnar Celtic för Ryssland.

ANNONS

– En av de i personalen berättade det för mig och jag är smickrad över att klubben är intresserad av mig. Sedan är pengar är pengar och “money talks”. För fyra, fem år sedan skulle inte många spelare vara intresserade att gå till den ryska ligan, men nu har de pengar och det är viktigt, säger Lustig.

Samtidigt hävdar han också att han inte har bråttom att lämna Celtic.

– Jag är 26 nu och olika klubbar har varit intresserade av mig sedan jag var 18. Jag tycker att det är dumt att börja fundera på vilka klubbar som är intresserade av en bara för att man har hört det. Jag älskar Celtic, vi har slagit oss tillrätta och folk är mycket trevliga här. Jag var faktiskt förvånad över hur trevliga folk är här. Om man tappar någonting i en svensk affär är det ingen som gör något, här böjer sig folk ned och plockar upp det åt en, säger Lustig.

ANNONS

 

Publicerad 2012-12-15 kl 10:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto