POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sprickan växer - Balotelli tar City inför domstol

Mario Balotelli är långt ifrån ordinarie i Manchester City och italienarens många upptåg har tidigare besvärat klubben. Tränaren Roberto Mancini har flera gånger beklagat sig över att Balotelli inte tar sin talang eller sin karriär på allvar.

Balotellis senaste drag är att dra klubben inför domstol. Anledning är att anfallaren inte tycker att han förtjänar de böter på 3,6 miljoner kronor som klubben gett honom, enligt Daily Mail. Citys motivering till böterna var att Balotelli visat bristande disciplin, något som anfallaren inte håller med om.

Den ökade sprickan mellan anfallaren och klubben sätter naturligtvis fart på ryktena om att anfallaren är på väg bort. Tidigare har det ryktats om en återkomst till Italien för Balotelli. Framförallt har det talats om Milano-klubbarna Inter och Milan.

Publicerad 2012-12-16 kl 11:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå