Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Barca jagar Chelseas målvakt

Efter att ha imponerat stort under säsongen ska Barcelona vara intresserade att försöka värva Chelseas belgiske målvakt, Thibaut Courtois. Den 20-årige talangen är för tillfället utlånad till Atletico Madrid som startat La Liga strålande.

Curtois är på lån till Atletico fram till sommaren, men enligt ClubCall ska Barcelona försöka locka till sig honom redan i januarifönstret. Hur mycket pengar de skulle behöva betala för målvaktstalangen är oklart, men Chelsea lär inte vara pigga på att låta belgaren gå eftersom han har kontrakt med klubben fram till 2016.

Publicerad 2012-12-17 kl 08:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons