Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Wigan vill låna Man U-talangen

Wigan ligger på nedflyttningsplats i Premier League efter en tung höstsäsong. Inte nog med det, de afrikanska mästerskapen närmar sig vilket betyder att laget kommer att förlora sin anfallare Arouna Kone. Denne spelar i Elfenbenskustens landslag och kommer därför att saknas i Wigans trupp så länge turneringen håller på.

Lösningen på Wigans problem ska vara att låna en anfallare från Manchester United skriver The Mirror. Det handlar om den unge, chilenske anfallstalangen  Angelo Henriquez som värvades till United i somras. Tonåringen har hittills bara fått speltid i Manchester Uniteds ungdomslag och Ferguson har tidigare öppnat för att låna ut talanger till andra klubbar för att de ska få nödvändig speltid.

Publicerad 2012-12-20 kl 13:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons