Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Wigan vill låna Man U-talangen

Wigan ligger på nedflyttningsplats i Premier League efter en tung höstsäsong. Inte nog med det, de afrikanska mästerskapen närmar sig vilket betyder att laget kommer att förlora sin anfallare Arouna Kone. Denne spelar i Elfenbenskustens landslag och kommer därför att saknas i Wigans trupp så länge turneringen håller på.

ANNONS

Lösningen på Wigans problem ska vara att låna en anfallare från Manchester United skriver The Mirror. Det handlar om den unge, chilenske anfallstalangen  Angelo Henriquez som värvades till United i somras. Tonåringen har hittills bara fått speltid i Manchester Uniteds ungdomslag och Ferguson har tidigare öppnat för att låna ut talanger till andra klubbar för att de ska få nödvändig speltid.

Publicerad 2012-12-20 kl 13:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto