Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Debuchy kan nobba Newcastle i vinter

Mathieu Debuchy har flera gånger kopplats ihop med en flytt till Newcastle. Men till franska L’Equipe förklarar han varför övergången kan dröja till sommaren.

– Den sportsliga situationen här i Lille är inte så bra för tillfället, men jag vill inte lämna i januari och överge mitt lag, säger Debuchy.

Den stabile högerbacken vill dock inte utesluta att det kan bli fråga om en flytt i januari trots hans önskan. Det beror på vad klubben vill.

– Ingen i klubben har sagt att ‘du måste lämna i januari för att vi har problem med pengar’, men om det kommer ett erbjudande som skulle passa alla parter… Jag har inte ändrat mig på sex månader om en flytt till England och Newcastle. Jag har pratat med mina agent och sagt åt honom att bara säga till mig om det kommer ett seriöst bud, säger Debuchy.

Publicerad 2012-12-22 kl 16:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons