Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Roma vill behålla - Men City förbereder bud

Italienska Roma har fortfarande häng på toppen av Serie A efter höstsäsongen. Inför mötet mot Milan berättade klubbens president, James Pallotta, om hur det ser ut inför transferfönstret i klubben.

– Det finns ingen anledninga till att sälja Burdisso eller Stekelenburg. Om jag får bestämma kommer ingenting att ändras. Pjanic? Jag älskar hans teknik och professionalism, om jag ser honom ute på planen är jag nöjd, säger Pallotta till Corriere dello Sport.

Det har framförallt ryktats om en flytt för Daniele de Rossi, men även för Pjanic. Även om han inte gjorde det vid det här tillfället, har Pallotta tidigare sagt att även de Rossi blir kvar i klubben.

Samtidigt skriver The Daily Star att Manchester City, med Roberto Mancini i spetsen, gör sig redo för att återigen försöka värva de Rossi. Klubben försökte redan i somras, men fick istället nöja sig med Javi Garcia. Denne har dock inte imponerat på Mancini under hösten och eftersom de Rossi är bänkad i Roma uppges Manchester City vara ganska positiva till att affären går igenom.

City uppges vara beredda att lägga ett bud på 264 miljoner kronor för mittfältaren.

Publicerad 2012-12-23 kl 11:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons