Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsjavin på väg till Reading

Andrej Arsjavin har fortsatt svårt att få ordentligt med speltid i Arsenal och nu kan ett klubbyte vara på gång. Arsjavin har tidigare varit utlånad till sin förra klubb Zenit men nu kan det vara en försäljning på gång.

Enligt goal.com så förhandlar Arsenal med Reading om en värvning av ryssen som slog igenom i EM 2008. Priset uppges ligga någonstans mellan fyra och fem miljoner pund – och i Reading lär man hoppas på att Arsjavin ska kunna hjälpa dem upp ur bottenträsket i Premier League

Publicerad 2012-12-24 kl 18:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons