Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelsea kopplas ihop med spanske anfallaren

Att Daniel Sturridge på väg bort från Chelsea gör att det forsar in rykten om vem klubben ska ersätta honom med. Nu skriver The Daily Mail att klubben skulle vara intresserade av Sevillas anfallare Alvaro Negredo.

Chelsea ska vara beredda att betala 160 miljoner kronor för att värva den spanske anfallaren. Benitez ska anse att hans landsman är ett intressant alternativ, inte minst för att han gjort 52 mål på 112 matcher för Sevilla sedan han kom till klubben år 2009.

Publicerad 2012-12-28 kl 16:29

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons