POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Man U lånar ut Bebe

Sir Alex Ferguson har tidigare nämnt att det enda United skulle göra under transferfönstret är att låna ut talanger för att ge dem speltid. Nu är det klart att 22-årige Bebe kommer att lånas ut till portugisiska Rio Ave för resten av säsongen.

Bebe var spelaren som Ferguson i efterhand erkänt att han värvade trots att han inte ens sett honom spela på tv. Anfallaren var utlånad till turkiska Besiktas förra säsongen. Det blev dock bara fyra matcher för klubben innan han åkte på en knäskada och var borta resten av säsongen.

Publicerad 2012-12-28 kl 09:56

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå